jaworek346 3 1 Browary Zgłoś Napisano 23 Lipiec 2013 ususzyłem i starłem skórkę z 2 pomarańczy. wyszło około 10g. może podpowie mi ktoś ile mam jej dodać do wit'a jeszcze bede mial startą skórke z jednego grapefruit'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacer 299 1 Browary Zgłoś Napisano 23 Lipiec 2013 Wszystko dawaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelG 5 Zgłoś Napisano 23 Lipiec 2013 wszystko i tak bedzie za malo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r2less 2 Zgłoś Napisano 23 Lipiec 2013 Mało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaworek346 3 1 Browary Zgłoś Napisano 23 Lipiec 2013 wlasnie dotarlem jeszcze 5g grapefruit'a a czy suszone nie daja wiekszego aromatu niz swieze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcpol1 21 1 Browary Zgłoś Napisano 23 Lipiec 2013 Jeśli lubisz pozmaki pomarańczy w piwie to wal nawet kilkadziesiąt gr. Ja dałem do swojego prawie 100g i wyszło fajowe piwko na upały. Za 2 razem również wszystkim smakowało. Za 3 poszło 20 gr curacao i skórka z 4 limonek i już nie ma tego Witka a dopiero co był zlewany do butelek. Smakuje zwłaszcza kobitkom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach