Skocz do zawartości

Fabbrica diBirra


Rekomendowane odpowiedzi

Warka #35  21 marzec

 

pilneński/ pale ale Bydgoszcz 7kg

Zacieranie:
 68°C 60min 21L

 

Wysładzanie:

wyszło około 30L 13blg

 

Chmielenie 60min:
10g magnum 12,5% 60'
50g Lubelski 2,8% 40'

~25IBU

 

28L 12blg

22°C

Drożdże US-05 

 

Zabutelkowane 20.04

135g cukru na 28L

Zeszło do 3blg

Edytowane przez jaworek346
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.