Skocz do zawartości

Charakterystyka szczepów drożdży

Tłumaczenia danych producentów oraz opinie użytkowników na temat szczepów drożdży piwowarskich.


Podfora

  1. Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    61
    odpowiedzi

223 tematów w tym forum

  1. Wyeast 3056 Bavarian Wheat Blend?

    • 8 odpowiedzi
    • 4,3 tys. wyświetleń
    • 31 odpowiedzi
    • 11,6 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4,1 tys. wyświetleń
  2. Wyeast 3333 German Wheat?

    • 2 odpowiedzi
    • 3,8 tys. wyświetleń
  3. Wyeast 3463 Forbidden Fruit?

    • 21 odpowiedzi
    • 6,7 tys. wyświetleń
  4. Wyeast 3522 Belgian Ardennes? 1 2 3

    • 59 odpowiedzi
    • 16,6 tys. wyświetleń
    • 36 odpowiedzi
    • 9,6 tys. wyświetleń
  5. Wyeast 3711 French Saison

    • 14 odpowiedzi
    • 7,6 tys. wyświetleń
  6. Wyeast 3724 Belgian Saison?

    • 12 odpowiedzi
    • 6,8 tys. wyświetleń
  7. Wyeast 3763 Roeselare Ale Blend

    • 0 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
    • 26 odpowiedzi
    • 5,2 tys. wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 7,7 tys. wyświetleń
  8. Wyeast 3789-PC Trappist Blend

    • 4 odpowiedzi
    • 2,3 tys. wyświetleń
  9. Wyeast 3942 Belgian Wheat?

    • 3 odpowiedzi
    • 3,3 tys. wyświetleń
  10. Wyeast 3944 Belgian Witbier 1 2 3 4

    • 76 odpowiedzi
    • 24 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
  11. Wyeast 5733 Pediococcus?

    • 0 odpowiedzi
    • 3 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 4,4 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,3 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.