Nie jesteś zalogowany.
Kuba napisał:
Ja też byłem ... się pokręciłem, piwko wypiłem... i do domu wróciłem - było miło.
Tzi i Kuba - szkoda, że się nie spotkaliśmy, ale pewnie jeszcze nie raz będzie okazja
. Tylko następnym razem będziemy się musieli konkretnie umówić, bo w tym tłumie ciężko się odnaleźć.
Elroy, Elrow, Wielki_B - dzięki za mile spędzony czas 
Przy okazaji gratulacje dla Wielkiego_B, którego wszystkie trzy wystawione piwa do konkursu piw domowych zajęły miejsca na pudle i jednocześnie jego Porter Pszowski okazał się najlepszym piwem całego konkursu. Gratulacje Mistrzu!!! 

dori napisał:
schloss napisał:
Ciekawe co to za niespodziankę szykuje browamator. Mam na myśli "coś" długo oczekiwane przez piwowarów.
Wiecie coś może ?chyba zagadka sie wyjaśniła - to "coś długo oczekiwanego" to chyba suche drożdże do piwa pszenicznego WB-06
I rzeczywiście Dori zgadła
A raczej wydedukowała na podstawie zmiany oferty w Browamatorze.
Moje gratulacje 
Dori, Erloy - nie mogłem was rozpoznać na podstawie avatarów.
Żałuję, że nie było stoiska na którym można by zaopatrzyć się w drobniejsze rzeczy i produkty do warzenia piwa.

Kuba napisał:
Przecież podobni jesteśmy na nich
A poważnie, to przy takiej ilości ludzi, musimy się umawiać telefonicznie, bo nigdy się nie znajdziemy 
Kuba napisał:
Kubuś miałeś mój numer telefonu mogłeś zadzwonić, przyznaj się - nie chciałeś się po prostu z nami spotkać 
Gamoń - nie zapisalem w komórce. Liczyłem na to że dostanę się do forum, w razie potrzeby, za pośrednictwem telefonu.
Nie przewidziałem tylko, że akurat tej strony moze Windows Mobile nie polubić ;/
PS.
Przysięgam, że wpatrywałem się we wszystkie blondynki na imprezie - ale nic, klops, nie poznałem ;]

Kuba napisał:
Gamoń - nie zapisalem w komórce. Liczyłem na to że dostanę się do forum, w razie potrzeby, za pośrednictwem telefonu.
Nie przewidziałem tylko, że akurat tej strony moze Windows Mobile nie polubić ;/
PS.
Przysięgam, że wpatrywałem się we wszystkie blondynki na imprezie - ale nic, klops, nie poznałem ;]
Otrzymujesz więc słowną naganę
Źle wypatrujesz i nie zapisujesz numerów od blondynek 
Wielki_B napisał:
Stawiam na instalację typu RIMS.
Ale dowaliłem! Na szczęście z nikim się nie założyłem. 
Jednak premiera PRAWDZIWYCH suchych drożdży do piw pszenicznych, i to pierwsza na świecie (bo nie znalazłem tego produktu w żadnym ze znanych mi zagranicznych sklepów), to też jest coś. Aczkolwiek przy instalacji RIMS jest to dosłownie
mikroskopijne osiągnięcie