Nie jesteś zalogowany.
wena napisał:
My polscy piwowarzy mieliśmy małe święto w połowie lutego na KKPW. Odbył się konkurs dyplomy i nagrody miały być przesłane do dwóch tygodni i nic. Minęło 2 miesiące. Tłumaczę to sobie tym, że może wysłane przez Pocztę Polską i dlatego tak długo czekam na przesyłkę. JK
wysyłając piwa Pocztą Polską idą góra 3 dni 
wena napisał:
Odbył się konkurs dyplomy i nagrody miały być przesłane do dwóch tygodni i nic. Minęło 2 miesiące.
Też czekam. Shlangbaum, a może wyślij to DHL-em na koszt odbiorcy, chętnie pokryję koszta przesyłki.
Coder te nasze posty to jak wołanie na pustyni, ale tam jakiś zabłąkany dromader by się odezwał. No to próbuję na tej pustyni również halloooooooooo Shlangbauuuuuuuuuuum !!!!! JK
wena napisał:
Coder te nasze posty to jak wołanie na pustyni, ale tam jakiś zabłąkany dromader by się odezwał. No to próbuję na tej pustyni również halloooooooooo Shlangbauuuuuuuuuuum !!!!! JK
Jak już informowałem w piątek na browar.biz:
Shlangbaum napisał:
Już wyjaśniam: nagrody przesyłam na własny koszt. Ponieważ miałem zapaść finansową nie wysłałem ich w terminie. Aktualnie już są w drodze do zwycięzców - dotrą zapewne w przyszłym tygodniu.
Nagrody i dyplomy doszły, dziękuje.
Czy będzie w przyszłym roku III edycja konkursu? Może już wiadomo jakie będą kategorie?